چطور سرعت سایت وردپرسی را افزایش دهیم؟



مدت زمان بارگذاری صفحه یکی از عوامل رتبه بندی گوگل بوده است و سرعت صفحه موبایل نیز در سال 2018 به یک عامل رتبه بندی تبدیل شده است.
محورهای وب اصلی گوگل با هدف هدایت نتایج کاربر محور است و در آینده به یک عامل رتبه بندی ارگانیک تبدیل خواهد شد و اهمیت زمان بارگذاری صفحه را افزایش می دهد.
12 اهرم برای تسریع زمان بارگذاری صفحه و بهبود تجربه بازدیدکنندگان سایت خود را کشف کنید.
سرعت صفحه مهم است! اگر زمان بارگذاری صفحه شما کند باشد، بر تجربه کاربر، نرخ پرش، عملکرد جستجو و درآمد تأثیر می گذارد.

سرعت سایت برای مدت طولانی یکی از عوامل رتبه بندی گوگل بوده است . پتنت سرعت سایت گوگل در 4 فوریه 2014 اعطا شد. به دنبال این تمرکز بر زمان بارگذاری صفحه دسکتاپ، سرعت صفحه موبایل در سال 2018 به عنوان بخشی از به روز رسانی سرعت گوگل به یک عامل رتبه بندی تبدیل شد.

هدف موتور جستجوی پیشرو این است که تا مارس 2021 تغییر خود را به نمایه سازی تلفن همراه اول تکمیل کند. بنابراین، توجه دقیق به سرعت بارگذاری صفحه موبایل خود بیش از هر زمان دیگری مهم است. اما حرف من را قبول نکن این چیزی است که گوگل فکر می کند…


سایت‌هایی که به سرعت بارگیری می‌شوند در طیف وسیعی از معیارهای بازاریابی و سئو بهتر عمل می‌کنند ، چه به نتایج جستجوی ارگانیک، مشارکت سایت، نرخ تبدیل، نرخ پرش، رها شدن یا وفاداری نگاه کنید.

بر اساس تحقیقات گوگل و دیلویت ، بهبود سرعت بارگذاری صفحه به میزان 0.1 ثانیه می تواند نرخ تبدیل شما را تا 8 درصد افزایش دهد.

53%
53 درصد از کاربران پس از 3 ثانیه تاخیر در دستگاه های تلفن همراه پرش می کنند

70%
سایت‌های سریع‌تر تا 70 درصد مدت زمان بیشتری دارند

35%
وب سایت های سریع به طور متوسط ​​35٪ نرخ پرش کمتری دارند

مطالعه دیگری توسط گوگل نشان داد که 53 درصد از کاربران وب سایت ها را با بیش از سه ثانیه تأخیر در تلفن همراه رها می کنند. هنگام مقایسه وب‌سایت‌های تلفن همراه سریع‌تر با سایت‌های کندتر در این مطالعه، سایت‌های سریع‌تر منجر به میانگین طول جلسات 70 درصد طولانی‌تر و نرخ پرش 35 درصد کمتر شدند. سایت‌های موبایلی سریع‌تر تقریباً دوبرابر درآمد سایت‌هایی داشتند که بارگذاری آن‌ها زمان بیشتری می‌برد.

زمان بارگذاری صفحه در مقابل نرخ پرش
زمان بارگذاری سریع‌تر صفحه مزایای جدی در بهبود عملکرد وب‌سایت به همراه دارد، از جمله بازدید بیشتر از صفحه، افزایش سرعت سایت جانبلاغی نرخ تبدیل بالاتر و درآمد بیشتر.

سرعت صفحه مهم است. زمانی که یک صفحه به جای 1 ثانیه در عرض 5 ثانیه بارگیری می شود، یک کاربر 90 درصد بیشتر احتمال دارد که پرش کند. برای توییت کلیک کنید
Google Core Web Vitals (CWV)
Web Vitals ابتکاری توسط Google است که راهنمایی هایی را برای سیگنال های با کیفیت ارائه می دهد که نشان دهنده یک تجربه سایت عالی است.

Core Web Vitals زیر مجموعه ای از Web Vitals هستند. هر یک از Core Web Vitals یک عنصر از تجربه کاربر را نشان می دهد. هر معیار با هر صفحه وب زنده (نظارت کاربر واقعی) قابل اندازه گیری است و نتایج کاربر محور مربوط به زمان بارگذاری صفحه و دسترسی به صفحه را هدایت می کند. علاوه بر این، گوگل اعلام کرده است که Core Web Vitals به مرور زمان به یک فاکتور رتبه بندی ارگانیک تبدیل خواهد شد.

معیارهای حیاتی وب اصلی گوگل (LCP، FID، CLS)
انتظار داشته باشید که Google Core Web Vitals در طول زمان تکامل یافته و تغییر کند. با این حال، تا زمان نگارش این مقاله، گوگل عمدتاً بر سه معیار تجربه کاربر زیر تمرکز کرده است:

Largest Contentful Paint (LCP) : عملکرد بارگیری را اندازه گیری می کند و باید در عرض 2.5 ثانیه از زمانی که صفحه برای اولین بار بارگیری می شود رخ دهد.
تأخیر ورودی اول (FID) : زمان تعامل را اندازه گیری می کند و باید کمتر از 100 میلی ثانیه باشد.
تغییر چیدمان تجمعی (CLS) : ثبات بصری را اندازه گیری می کند و باید کمتر از 0.1 باشد.
اگر می‌خواهید به طور کامل از تحقیقات و روش‌شناسی زیربنای Core Web Vitals گوگل مطلع شوید، مقاله Google « تعریف آستانه‌های معیارهای Core Web Vitals» را بخوانید . این مقاله به سایر معیارهای مهم سرعت صفحه مانند Time to First Byte (TTFB) و First Contentful Paint (FCP) می پردازد که هر دو به شناسایی مشکلات مربوط به زمان پاسخ آهسته سرور یا منابع مسدودکننده رندر کمک می کنند.

نحوه بهبود زمان بارگذاری صفحه
کرونومتر سرعت صفحه را اندازه گیری می کند
مشتاق یادگیری نحوه افزایش سرعت عملکرد وب سایت هستید اما نمی دانید از کجا شروع کنید؟ نگران نباشید، ما شما را تحت پوشش قرار داده ایم. در اینجا 12 اهرم بهینه سازی سرعت وب سایت برای بهبود عملکرد وب سایت، افزایش تجربه کاربر و افزایش رتبه بندی SEO شما وجود دارد.

آیا می خواهید از سرعت صفحه فراتر بروید؟ چک لیست نهایی SEO ما را بخوانید !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *